Termenii si conditiile

Contractul comercial si termenii de retur asumate de client, in momentul efectuarii unei comenzi

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii" nu folositi acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l comercializam astfel:

 • culorile pot diferi ca nuanta datorita calitatii imaginii si setarilor monitorului;
 • asezarea imprimeului in functie de incadrarea la croire in procesul de productie.

Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi cu valori mari si greutati mari sa cerem plata integrala sau partiala in avans.
Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. CumparaMisim.ro nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. CumparaMisim.ro nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate, majoritatea fiind pe stocul furnizorilor la care nu avem acces in timp real. 

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). CumparaMisim.ro si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, CumparaMisim.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul CumparaMisim.ro , acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

CumparaMisim.ro nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a furnizorului. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de CumparaMisim.ro oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de CumparaMisim.ro de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul in care, clientul efectueaza plata efectiva a comenzii, indiferent de metoda aleasa(cash-prin livrare cu ramburs, cu cardul sau alta metoda). Factura proforma, din interiorul coletului tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul CumparaMisim.ro nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Comanda

Puteti face o comanda la noi prin completarea formularului nostru de comanda, telefonic sau prin email. Dupa comanda, veti primi o copie a comenzii pe adresa de e-mail pe care ati folosit-o in formularul de comanda in care veti avea detaliat produsele comandate si datele personale. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise.

PRETURI SI PROMOTII

Preturile si incadrarea produselor in anumite oferte sau promotii pot suferi modificari fara o notificare prealabila. Acestea se pot modifica in functie de stoc, situatie vanzari, pretul furnizorului.

Pretul valabil este cel afisat in dreptul produsului, in momentul plasarii comenzii.

Livrarea Produselor

Livrarea produselor se face prin firmele de curierat partenere, oriunde in Romania.

Expedierea unei comenzi are loc dupa ce ati primit e-mail-ul de confirmare a expedierii.

Termenul de livrare a comenzilor este in mod normal de maxim 72 de ore de la expedierea comenzii. Totusi ne rezervam dreptul sa livram produsele in maxim 7 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

De asemenea in perioada sarbatorilor pot exista intarzieri in livrarea comenzilor datorate de volumul mare de comenzi receptionate sau aglomerarii de livrari prin firmele de curierat nationale, caracteristica sarbatorilor . In aceste perioade vom afisa pe site mesaje cu privire la intarzierea livrarilor.

Livrarea produselor este gratuita pentru comenzile platite ramburs ce depasesc valoarea de 400 RON, iar pentru comenzile platite online cu cardul livrarea este gratuita la valoare de peste 250 lei (in unele cazuri, cum ar fi diferite oferte aceasta nu se poate aplica, fiind semnalate in pagina produsului, din oferta respectiva). Costul transportului pentru comenzile platite ramburs sub 400 RON sau 250 lei in cazul comenzilor platite online cu cardul, este de 20 lei oriunde pe teritoriul Romaniei.

Ne rezervam dreptul sa intarziem sau sa anulam comenzi si livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi.

Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.

Vom putea refuza o comanda daca:

 • nu avem pe stoc produsul comandat
 • a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului
 • nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)
 • ati produs daune site-ului CumparaMisim.ro prin repetate schimburi de produse fara motive intemeiate
 • limbaj licentios sau amenintari
 • pretentii nejustificate si exagerate asupra anumitor tipuri de produse care in prealabil au toate specificatiile afisate in pagina de produs.

Conditii de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Legislatia romaneasca (O.G.34/2014, art.9, alin.1) prevede: consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului in virtutea art.14 alin.2 din O.G.34/2014.

Produsele cosmetice, printre care si parfumurile, NU pot fi returnate dupa desigilare, conform O.U.G. nr. 34/2014


PAȘII DE URMAT PENTRU A FACE UN RETUR:

 • puteti returna o comanda indiferent de motivul dvs. doar daca produsele nu au fost spalate sau folosite in termen de 14 zile de la primirea comenzii.
 • returul va fi trimis doar prin firme de curierat la adresa sos.Morarilor nr.1 sector 2 Bucuresti, la destinatar veti trece Cumparamisim - Lenjerii de pat, iar ca numar de contact, numerele afisate pe site. (NU TRIMITETI RETURURI PRIN POSTA ROMANA pentru ca nu suntem notificati cand ajung acestea la Posta si nu le putem ridica, de aceea riscati sa le primiti inapoi).
 • taxa de retur va fi suportata de dvs. conform O.G 130/2000, Cap.II, Art.7 (1) noi urmand sa va inapoiem intreaga suma care ati achitat-o in momentul in care ati primit comanda.
 • banii vor fi returnati intr-un cont IBAN (in termen legal de maxim 14 zile de la primirea returului de catre noi). Rambursarea contravalorii unei comenzi se efectueaza numai prin transfer bancar in contul care ne este transmis de catre client, conform politicii financiare ale CumparaMisim.ro pentru a efectua si demonstra legal si cu usurinta restituirea banilor.
 • pentru a returna un produs ne puteti suna la numarul 031.433.6500 de Luni pana Vineri intre orele 10:00-18:00 sau puteti completa formularul de retur

Motive pentru care Cumparamisim.ro refuza returul produselor:

 • deteriorarea fizica a ambalajului original (cutie sau punga) sau aplicarea bandei scotch direct pe acesta datorata neambalarii corespunzatoare (in hartie sau nylon) realizate de catre client sau curier (in cazul in care acesta din urma este nevoit sa sigileze continutul coletului, daca expeditorul nu o face);
 • deteriorarea sau murdarirea produsului din cauza neambalarii corespunzatoare si a deteriorarii prealabile a ambalajului original;
 • utilizarea produselor si trimiterea acestora cu semne de uzura sau mirosuri improprii.
 • piesele de mobilier, odata montate, nu se mai pot returna, deoarece pot prezenta semne de uzura.

Produsele spalate nu se pot returna din motive de igiena.

Contravaloarea comenzii urmeaza a fi restituita in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si desigur, daca produsele aferente comenzii au fost acceptate ca retur.

Suma inapoiata este suma care ati platit-o cand ati primit coletul (inclusiv taxa de transport pe care ati platit-o cand ati primit coletul), taxa de retur fiind suportata de catre dumneavoastra.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati notificat in scris pe mail. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Banii se returneaza intr-un cont IBAN comunicat de dvs. sau in lipsa acestuia prin mandat postal cu confirmare de primire.

"Clienti" sau "consumatori" sunt doar persoanele fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

In cazul in care din greseala ati primit alt produs decat cel comandat de dumneavoastra, acesta se schimba iar noi vom suporta costurile de transport.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai ån scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

In cazul in care doriti sa achitati o comanda online cu cardul prin intermediul procesatorului de plati euplatesc.ro iar plata nu se finalizeaza, veti primi prin email de la euplatesc.ro, un mesaj cu un link securizat cu timp de valabilitate limitat, prin care puteti efectua ulterior plata comenzii.

Copyright

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietate personala si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru direct a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice nelamuriri privind drepturile de autor, va rugam sa ne contactati pe email.

Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

Promotii si concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu,sau prin contractele de publicitate incheiate de noi si terti. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site.

De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice åncercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut åntre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul ån care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Meniu
Cosul de cumparaturi