Filtre

Filtre

Husele elastice universale pentru scaune sunt o solutie practica si eficienta pentru a proteja scaunele de uzura si pete, oferind in acelasi timp o schimbare rapida si usoara de aspect al scaunelor dvs. Aceste huse sunt foarte versatile, potrivindu-se unei game variate de scaune, cum ar fi scaune de birou, scaune de bucatarie, scaune de sala de mese sau chiar si canapele.

Husele elastice universale pentru scaune sunt disponibile in diferite dimensiuni si forme, pentru a se potrivi cu majoritatea tipurilor de scaune. Aceste huse sunt confectionate dintr-un material elastic, cum ar fi spandex sau poliester, care permite o ajustare usoara pe scaune si o pastrare a formei originale a husei. Materialul elastic se intinde pentru a se potrivi cu dimensiunea scaunului, astfel incat husele sunt potrivite pentru diferite forme si dimensiuni de scaune.

Un alt avantaj al huselelor elastice universale pentru scaune este faptul ca sunt disponibile in multe culori si modele. Acestea pot fi alese pentru a se potrivi cu decorul camerei in care se afla scaunul, sau pot fi utilizate pentru a adauga o nota de culoare si pentru a schimba aspectul scaunelor in mod regulat.

In plus, aceste huse sunt usor de curatat si intretinut, fiind potrivite pentru a fi spalate la masina de spalat. Materialul din care sunt confectionate este de obicei impermeabil, ceea ce le face mai rezistente la pete si lichide. Aceasta inseamna ca husele elastice universale pentru scaune sunt o alegere buna pentru familiile cu copii sau animale de companie, deoarece ofera o protectie suplimentara impotriva petelor si uzurii.

Husele elastice universale pentru scaune pot fi folosite si in scopuri comerciale, cum ar fi in hoteluri, restaurante sau alte locatii publice. Acestea pot fi utilizate pentru a schimba aspectul scaunelor in mod regulat, fara a fi nevoie sa inlocuiti intregul mobilier. Aceste huse pot fi o solutie economica si practica pentru a economisi bani si pentru a proteja scaunele impotriva uzurii si petelor.

Inainte de a cumpara husele elastice universale pentru scaune, trebuie sa masurati dimensiunile scaunelor pentru a fi siguri ca setul de huse pe care il cumparati se va potrivi scaunelor dvs. De asemenea, trebuie sa luati in considerare compatibilitatea husei cu tipul de scaun pe care il aveti. Unele huse sunt mai potrivite pentru scaune cu spatar drept, in timp ce altele sunt mai potrivite pentru scaune cu spatar rotunjit.

In ceea ce priveste preturile, husele elastice universale pentru scaune sunt disponibile la diferite preturi, astfel incat puteti gasi un set care sa se incadreze in bugetul dvs.

18 produse
JHK11
99.00 lei
Whatsapp
JHK10
99.00 lei
Whatsapp
JHK9
99.00 lei
Whatsapp
JHK8
99.00 lei
Whatsapp
JHK7
99.00 lei
Whatsapp
JHK6
99.00 lei
Whatsapp
JHK5
99.00 lei
Whatsapp
JHK3
99.00 lei
Whatsapp
JHK2
99.00 lei
Whatsapp
JHK1
99.00 lei
Whatsapp
JOH545
79.00 lei
Whatsapp
JOH541
79.00 lei
Whatsapp
JOH540
79.00 lei
Whatsapp
JOH511
109.00 lei
Whatsapp
JOH507
109.00 lei
Whatsapp
JOH505
109.00 lei
Whatsapp
JOH502
109.00 lei
Whatsapp
HSA107
99.00 lei
Whatsapp
Meniu
Cosul de cumparaturi