Covor Camera Pufos 80x150 cm , MARO

 • Livrare in 1-3 zile
 • Cod: CVR204
210.00 lei

Estimare Livrare - Monday 22 April

Comanda telefonic la 031.433.65.00
Descriere

    Covorul pufos din blana ecologica este alegerea perfecta pentru decorarea casei. Textura densa, fina si matasoasa a firelor moi din tesatura covorului creeaza o stare de bine la atingere.

   • Pe langa rolul tehnic de reglare si mentinere a temperaturii in incapere, prin design-ul lor modern, aceste covoare au proprietatea de a schimba ambientul inspirand o stare de liniste si relaxare.

   • Intretinerea covoarelor se efectueaza prin aspirarea periodica, iar lichidele varsate trebuie absorbite imediat cu un prosop curat de bucatarie din hartie sau bumbac. Pentru petele rezistente folositi o cantitate mica de solutie speciala pentru curatat covoare aplicata pe o panza usor umezita.

   Marime: 80cm (latime) x 150cm (lungime) x 3cm (inaltime)

    Material: 100%poliester, verso bumbac.

    Grosime: 2400gr/mp

    Produs de clasa premium, realizat pe un fund gros, antiderapant, denumit Fur Backing. Substratul natural al covorului nu deterioreaza scandurile, panourile, parchetul sau orice alt substrat.
    Greutatea este o confirmare perfecta a calitatii covorului nostru. 2400 gr/mp confirma faptul ca este un covor greu, gros si de prima clasa.

Review-uri

Spune-ti opinia

 
Meniu
Cosul de cumparaturi